O aktualnościach
Nowości w opakowaniach ekologicznych, systemach pakowania i rynku opakowań jednorazowych. Najnowsze trendy w branży opakowaniowej,chemicznej oraz przetwórstwie tworzyw sztucznych. Rozwiązania służące optymalizacji i zapewnieniu bezpieczeństwa procesów pakowania oraz najnowsze zastosowania w branży HoReCa.
Ostatnie artykuły
Opakowania na pączki i faworki
Tłusty Czwartek to tradycyjne święto obchodzone w Polsce, znane również jako ostatni czwartek przed Wielkim Postem. Jest to dzień, w którym jedzenie słodkich i tłustych pączków czy faworków jest bezkarne. Można jeść do woli bez wyrzutów sumienia! Dodatkowo kusząca oferta cukierni i piekarni, które oferują różnorodne wersje tych słodkości, nie ułatwia sprawy.
Który wariant wybrać? Tradycyjny pączek z nadzieniem z róży oraz bielutkim, lśniącym lukrem czy może tym razem wypchany czekoladą i pokryty kolorową posypką cukrową? Hmmm... Tutaj nie pomożemy. Natomiast chętnie pomożemy w wyborze bezpiecznego, higienicznego i estetycznego opakowania.
Wszystkie cukiernie, piekarnie, Wszystkie Panie i Panów zapraszamy po:
skrzynki cukiernicze w rozmiarach:40x60 cm, 25x35cm, 26x40 cm
pudełka z okienkiem;
przeźroczyste opakowania tzw. "szczęki";
torebki papierowe brązowe lub białe;
Sprzedaż hurtowa i DETALiczna - również na sztuki.
Pączkujmy razem! :)